RENGÖRING

Varje dag utsätts din hud för yttre påfrestningar som väder och vind och olika föroreningar. Bra rengöring är första steget till en frisk och naturligt vacker hud.

CLEANSING CREAM - 
EKOLOGISK RENGÖRINGSKRÄM
Skonsam och vattenlöslig rengöringskräm som effektivt tar bort smuts, damm, makeup och lösa döda hudceller.
Passar alla hudtyper, speciellt normal till torr och känslig hud.
PURIFYING CLAY MASK - 
EKOLOGISK LERMASK
Exklusiv djuprengörande lermask med rosa lera. Masken är avslappnande, mjukgörande och balanserande på huden. Leran innehåller en naturlig mineralblandning som förbättrar hudens kondition. 
Passar alla hudtyper.
FACEWASH - 
EKOLOGISK TVÄTTGELE
Mild djuprengörande tvättgelé för ansikte och hals.  Avlägsnar effektivt de flesta sorters makeup, kan hjälpa huden att reglera talgkörtelproduktionen.
Passar alla hudtyper, speciellt bra för normal till fet hud.
ROSE WATER - 
EKOLOGISKT ANSIKTSVATTEN
Ett vårdande, uppfriskande och ansiktsvatten utan alkohol. Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden och fungerar även som en fuktsluss, ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden.
Passar alla hudtyper.
GENTLE PEELING - 
EKOLOGISK PEELING
En mild och skonsam peelingkräm med små korn av mikroniserad pimpsten. Tar bort döda hudceller och ger huden en frisk och fräsch lyster. Gör även rent i porerna och är bra mot pormaskar.