NÄRING

Hudvård fokuseras ofta på ansiktet. Men huden på kroppen behöver också daglig omvårdnad för att må bra. Rosenserien har allt du behöver för att förvandla badrummet till ett minispa.

ORGANIC COTTON MASK - 
NATURLIG ANSIKTSMASK 
anti-aging and moisturising
100 % naturlig serummask av ekologisk bomull som ger en intensiv återfuktning, mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster.
Med koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt skyddar mot DNA-skador.
Innehåller prebiotika som hjälper huden att återställa den mikrobiologiska balansen vilket ökar hudens fasthet och motståndskraft, ökar cellförnyelse samt bygger upp hudens kondition och immunförsvar.
JOJOBA OIL - 
EKOLOGISK JOJOBAOLJA
100 % ren kallpressad jojobaolja av högsta kvalitet. Jojobaoljan är mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande. Balanserande på fet hud, motverkar torrhet och absorberas lätt. Utan doftsättning.
VITAMIN C SERUM WITH ROSE ROOT - 
EKOLOGISKT C-VITAMIN SERUM
C-vitaminserum med rosenrot är ett djupverkande serum som komplement till fuktkräm till natten. Den ger en energikick med sitt stabiliserade C-vitamin och den vitaliserande rosenroten. Huden återfår och bibehåller sin spänst och lyster.
Behandlingen kan återuppbygga hud som blivit solskadad. Kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar, inga snabba resultat.
Passar alla hudtyper, även känslig och/eller fet hud.
LIP BALM - 
EKOLOGISKT VEGANSKT LÄPPCERAT
Nytt veganskt innehåll - lanseras 15 januari 2021!
Skyddar dina läppar effektivt samt ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Innehåller candelillavax som skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt.
Finns i fyra smaker jordgubb, lavendel, blåbär och röda bär (hallon, jordgubb och röda vinbär).
Observera att tidigare Lip Balm med bivax kan finnas hos din återförsäljare.
NIGHT CARE INTENSE - 
EKOLOGISK NATTKRÄM
Näringsrik nattkräm som absorberas lätt och gör huden sammetslen. Rik på omegafetter, fuktighetsbevarande ämnen, karoten och vitamin C och E.
Passar alla hudtyper och är speciellt bra för hud i behov av extra fukt och näring och huden som börjar linjeras.
CARROT OIL - 
EKOLOGISK MOROTSOLJA / ANSIKTSOLJA
Exklusiv, ekologisk morotsolja som ger huden näring och en fräsch lyster. Bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar och rik på karoten och E-vitamin. Absorberas lätt och används främst som ansiktsolja.
Passar alla hudtyper.