KROPP

Hudvård fokuseras ofta på ansiktet. Men huden på kroppen behöver också daglig omvårdnad för att må bra. Rosenserien har allt du behöver för att förvandla badrummet till ett minispa.

SHAMPOO FOR HAIR AND BODY LITSEA CUBEBA - 
EKOLOGISKT SCHAMPO FÖR HÅR OCH KROPP LITSEA CUBEBA
Mild duschkräm/schampo för kropp och hår i tub. Innehåller kameliaolja som ger glans och elasticitet till hår och hud. Schampot har även en viss balsameffekt. Frisk citrusdoft från den asiatiska lagerväxten litsea cubeba.
BODY SCRUB LITSEA CUBEBA - 
EKOLOGISK KROPPSPEELING LITSEA CUBEBA
Kroppspeeling som stramar upp och stärker huden. Tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Fräsch citrusdoft från litsea cubeba, en asiatisk lagerväxt som är renande och lugnande.
DEODORANT ROLL-ON - 
EKOLOGISK DEODORANT
Mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av rättvisemärkt aloe vera gelé som gör den mycket dryg och skonsam för din hud. 100 % naturlig och med naturliga salter som motverkar dålig lukt. Passar alla hudtyper, även känslig hud.
HAND CREAM - 
EKOLOGISK HANDKRÄM
En fuktgivande handkräm som lätt absorberas av huden. Gör händerna mjuka och smidiga. Innehåller vegetabiliska oljor och örter som har en skyddande effekt på huden. Motverkar torr hud och narighet. Innehåller bl a ringblomma (Calendula) och sheasmör.
BODY OIL WITH SEA BUCKTHORN - 
EKOLOGISK KROPPSOLJA MED HAVTORN
En mycket lyxig ansikts- och kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9. Oljan absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande. Hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd.
SHAMPOO WITH ARGAN OIL - 
EKOLOGISKT SCHAMPO MED ARGANOLJA
Milt och krämigt schampo i flaska som ger håret glans och elasticitet. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker håret.
Passar alla hårtyper. Bra vid torr och känslig hårbotten och för kluvna toppar.
         Nyhet!
BODY CREAM WITH LITSEA CUBEBA - 
EKOLOGISK KROPPSKRÄM MED LITSEA CUBEBA
Fuktgivande kroppskräm med litsea cubeba och havtorn. Rik på fettsyror från havtorn som gör huden mjuk och smidig. Absorberas lätt av huden, bra för den riktigt torra huden. Utmärkt efter dusch eller solbad. Frisk citrusdoft av litsea cubeba, utan att innehålla citrus av något slag. 
DEODORANT SPRAY - 
EKOLOGISK SPRAYDEODORANT
Naturlig och effektiv deodorant med hygienisk sprayfunktion. Deodoranten har en bas av ekologiskt kinesiskt grönt te som gör den mycket dryg och skonsam för din hud. 100 % naturlig och med naturliga salter som motverkar dålig lukt. Finns i två dofter.
Passar alla hudtyper, även känslig hud.
FOOT CREAM - 
EKOLOGISK FOTKRÄM
Fuktgivande fotkräm som har en uppmjukande effekt på förhårdnader och självsprickor. Den har en krämig konsistens och mild doft. Innehåller bland annat bivax och ringblomma, traditionellt använt till huden inom folkmedicin.
JOJOBA OIL - 
EKOLOGISK JOJOBAOLJA
100 % ren kallpressad jojobaolja av högsta kvalitet. Jojobaoljan är mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande. Balanserande på fet hud, motverkar torrhet och absorberas lätt. Utan doftsättning.
SELF TAN - 
EKOLOGISK BRUN UTAN SOL
Ger naturlig färg av vegetabiliskt DHA från sockerbetor. Färgen sitter i 3-5 dagar, önskas mörkare färg smörj oftare.
Full effekt efter 4-10 timmar. Går utmärkt att sola med, innehåller inget UV-filter.
Går att kombinera med solskyddskräm.
CONDITIONER WITH ARGAN OIL - 
EKOLOGISKT BALSAM MED ARGANOLJA
Ekologiskt balsam som fungerar som en hårkur där håret återfuktas utan att bli tungt. Effekten känns efter ursköljning då håret blir mjukt och lättkammat. Innehåller argan-, broccolifrö- och kameliaolja som skyddar, ger näring och glans. Håret blir mindre frissigt med hjälp av en kraftfull fuktbindare från björk.
Frisk doft av litsea cubeba. Passar alla hårtyper. 
VEGETABLE SOAP - 
EKOLOGISK VEGETABILISK TVÅL
Mild krämtvål/duschkräm baserad på rättvisemärkt aloe vera och naturliga tvättämnen. Har hög återfuktningseffekt. Mycket koncentrerad, en droppe räcker för handtvätt.
Passar hela kroppen, även känslig hud.
BODY CREAM WITH SEA BUCKTHORN - 
EKOLOGISK KROPPSKRÄM MED HAVTORN
Fuktgivande kroppskräm som lätt absorberas av huden. Rik på fettsyror som gör huden mjuk och smidig. Basen är rättvist aloe vera gelé som ger mycket fukt och även binder fukten i huden.
Passar alla hudtyper. Fräsch doft av tranbär.
BODY BUTTER SHAPING - 
EKOLOGISK UPPSTRAMANDE KRÄM
En uppstramande intensivkräm för hud i behov av extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt, stramar upp och gör huden sammetslen. Innehåller parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt och rödklöver som gör huden mjuk och smidig.  Passar alla hudtyper, speciellt bra för riktigt torr hud och hud i behov av extra effekt.